برگزاری جلسه دفاعیه سه تن از خواهران سطح سه موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت قائم(عج) برگزار گردید.
به استحضار میرساند:
دفاعیه سرکار خانم زهره جابری زاده از طلاب رشته تفسیر و علوم قرآنی ورودی سال 94 با عنوان ” سبک خلوت با خداوند با تأکید بر مناجات های قرآنی” با راهنمایی سرکار خانم دکتر احمدی بیغش و با داوری سرکار خانم دکتر شاکری گلپایگانی مورخ 1400/10/27در موسسه آموزش عالی حضرت قائم(عج) برگزار گردید.
هیئت داوران امتیاز عالی 20 را برای پایان نامه ایشان ثبت و تصویب نمودند.
خدمت ایشان تبریک عرض کرده و آرزوی توفیقات روز افزون را برای این عزیز از درگاه خداوند متعال خواستاریم.
???????????
گزارش پایان نامه
خلوت با خدا حصار بندگی و بنای سلوک راه دین است . خلوت را می توان از لوازم ضروری سلوک عرفانی دانست که برای سالک بستری مناسب جهت رهایی از آشفتگی ها و تعلقات دنیوی ایجاد میکند . در نظام معرفتی انبیاء و اولیاء الهی سبک های مختلف خلوت نشینی به وضوح دیده می شود. در قرآن کریم و روایات اهل بیت علیه السلام آیات متعددی در بیان خلوت انبیاء و اولیاء وجود دارد. در این پژوهش تلاش شده است که از میان سبک های متعدد چند نمونه از خلوت انبیاء و اولیاء الهی که در قرآن و روایات بدان بیشتر پرداخت شده است مورد بررسی قرار گیرد.
همچنین دفاعیه سرکار خانم سیده بنت الهدی میرمالک رشته تفسیر و علوم قرآنی ورودی سال94 با عنوان ” مبانی حقوق انسان در تفسیر المیزان و فی ظلال القرآن ” با راهنمایی سرکار خانم دکتر شهیدی فر و با داوری سرکار خانم دکتر فریبا شاکری گلپایگانی مورخ 1400/10/18 در موسسه آموزش عالی حضرت قائم(عج) برگزار گردید.
هیئت داوران امتیاز عالی و نمره 19 را برای پایان نامه این طلبه عزیز ثبت و تصویب نمودند.
خدمت ایشان تبریک عرض کرده و آرزوی توفیقات روز افزون را برای ایشان از درگاه خداوند متعال خواستاریم.
گزارش پایان نامه
پایان نامه با موضوع مبانی حقوق انسان از دیدگاه علامه در تفسیر المیزان و سید قطب در تفسیر فی ظلال القرآن به بررسی نظرات دو مفسرشیعه وسنی پرداخته شد و هردو مبانی مشترکی را برای مبانی حقوق انسان در نظر گرفته بودند و پایان نامه در سه فصل تنظیم گردید فصل اول مبانی معرفت شناختی حقوق انسان از دیدگاه دومفسر که به عقل و وحی پرداخته بودند و فصل دوم مبانی انسان شناختی حقوق انسان که به کرامت ذاتی انسان و وابستگی انسان به خدا ( فقر در برابر خدا) پرداخته شد و در فصل سوم به مبانی حقوق انسان در حیطه هستی شناختی به موضوع توحید و خدا محوری و عدالت و وابستگی دنیا به آخرت پرداخته شد . علامه و سید قطب هردو قائل به تفسیر قرآن به قرآن و برداشت سیاق از آیات بودند اما نگرش علامه به آیات از ا بعاد عقلی و اجتهادی و کلامی با نگاه مبارز طلبانه و انقلابی گری سید قطب متفاوت بود و علامه به تفصیل و بررسی هرچه بیشتر مطالب پرداخته بودند اما سید قطب خیر.
و دفاعیه سرکار خانم مریم رضایی از طلاب رشته تفسیر و علوم قرآنی ورودی سال 96 با عنوان ” پیام های تربیتی أوامر و نواهی الهی به پیامبران در سور مدنی قرآن کریم ” با راهنمایی سرکار خانم دکتر احمدی بیغش و با داوری جناب آقای دکتر توانای مورخ 1400/10/27در موسسه آموزش عالی حضرت قائم(عج) برگزار گردید.
هیئت داوران امتیاز عالی 20 را برای پایان نامه ایشان ثبت و تصویب نمودند.
خدمت ایشان تبریک عرض کرده و آرزوی توفیقات روز افزون را برای این عزیز از درگاه خداوند متعال خواستاریم.
???????????
گزارش پایان نامه:
اوامر ونواهی خداوند به انبیاء عظام در طول سور مدنی حاوی پیام های تربیتی قابل توجهی در جهت پیمایش مسیر کمال وتقرب به خداوند متعال میباشد .باتوجه به واقع شدن برخی ازین ایات اوامر ونواهی در مجموع سور مدنی ، بررسی این پیامهای تربیتی در دو بعد پیام های تربیتی تشریعی وپیامهای تربیتی اخلاقی ، ممکن می گردد که بخش قابل توجهی از آن ناظر به بعد حکومتی وهدایتگری رهبران الهی می باشد . علاوه برآنکه براساس الغاء خصوصیت وتنقیح مناط ، حکم و پیام های تربیتی آنها، شامل کلیه مخاطبان قرانی نیز میگردد…